Shop bij Altena

 

In de shop van Altena kunt u terecht voor verschillende lekkernijen, van zoetwaren tot snacks & ouderwets snoepgoed tot (verse bonen) koffie met een lekkere vulkoek. Daarnaast kunt u er ook terecht voor de 'vergeten boodschappen', zoals koffiemelk of suikerklonten.

 

Uiteraard zijn er handige accessoires voor uw auto, zoals luchtverfrissers, koelvloeistof, motorolie en nog veel meer! Ook is er een toilet beschikbaar. Vanzelfsprekend verkopen wij geen tabakswaren onder de 18 jaar.

 

Cadeaus & bloemen

 

Samen met Flowerfashion Balkbrug bieden wij u de mogelijkheid tot het kopen van een mooie bos bloemen die u bij ons in de shop 6 dagen per week kunt kopen.

 

Daarnaast zijn er verschillende cadeau-artikelen, zoals Belgische bonbons en  Merci, maar ook verpakte cadeau-artikelen. 

 

Snacks bij Altena

 

Bij ons kunt u naast zoetwaren ook terecht voor lekkere belegde broodjes van de Bread Company. Daarnaast zijn er dagelijks verse gehaktballen. Het assortiment snacks is als volgt:

 

- Frikandelbroodje               

- Gehaktstaaf

- Saucijzenbroodje             

- Satékroket

- Kaasbroodje                     

- Bamiblok

- Gepaneerde speklap       

- Kipcorn

 

Snacks bestellen?

 

Mocht u van tevoren snacks willen bestellen, dan kunt dit doen door telefonisch contact met ons opnemen. De snacks liggen dan vers voor u klaar als u ze komt ophalen!


Cadeau en bloemen Balkbrug
Snacks Balkbrug